Citytrip naar Lissabon

In januari

In januari is het nieuwe jaar inmiddels begonnen. Het jaar start vol goede voornemens en vaak hoort ‘meer reizen’ ook bij de voornemens. Veel werknemers hebben nog wat verlof openstaan van het vorige jaar en men kan het nieuwe jaar dus ook meteen goed beginnen. Een korte stedentrip plannen hoort bij de mogelijkheden. Liefhebbers van zon en warme temperaturen moeten in januari buiten Europa trekken.

In januari naar Lissabon trekken?

De cijfers voor Lissabon in januari: gemiddeld overdag zo’n 15°C, ’s nachts is dit 8 graden. 5 uur zon per dag en op de helft van de maanddagen kan men een spatje neerslag opmerken. Het zeewater schommelt rond de 15 graden en er valt zo’n 99 mm neerslag per maand. De cijfers zijn niet echt rooskleurig, maar in vergelijking met België en Nederland valt het zeker mee. Men ontloopt ook de hitte en de drukte van het hoogseizoen.

Indien je in het begin van het jaar een strandvakantie wenst te boeken, dan is het noodzakelijk om iets verder te reizen. In het kader van een citytrip naar Lissabon in januari raden we je aan om wat voorbereid te zijn. Een paraplu, regenjas en dikke trui doen reeds wonderen.

Zin in een citytrip naar het zonnige en warme Lissabon in januari?

Al zin gekregen om Lissabon te ontdekken en beleven tijdens de feestdagen? Boek eenvoudig en snel een hotel en vlucht via internet. Het beste aanbod van citytrips naar Lissabon vind je bij:

Andere reisperiodes

Beste reistijd voor een stedentrip? Lissabon per maand: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, en december. Of rond de Kerstperiode.

Hoeveel dagen nodig om Lissabon te ontdekken en beleven: 1 dag, 2 dagen, of 3 dagen? Of samen op romantisch weekend.